Altijd de goedkoopste van Nederland

Camper met automaat kopen

Reist u graag zo comfortabel mogelijk? Een camper kopen is dan een goed idee. U hebt dan altijd uw slaapplek en basisvoorzieningen bij zich. Met een automaat-camper trekt u het comfort door tot in de cabine. Wanneer de techniek het schakelen overneemt kan ook degene die rijdt wat meer ontspannen. Bent u op zoek naar een camper-automaat, kijk dan eens bij Campergallery. In onze campergalerij in Apeldoorn pronken altijd vele jong gebruikte campers met weinig kilometers op de teller en voorzien van diverse opties en extra’s. Ons volledige aanbod vindt u online op deze website en met de handige zoekfunctie vindt u eenvoudig de automaat-campers die u kunt kopen. Probeer het uit of kom direct naar Campergallery in Apeldoorn om een camper-automaat te kopen!

Waarom een camper-automaat kopen?

Of u nu rechtstreeks naar uw bestemming rijdt of een rondreis gaat maken, met een camper rijdt u waarschijnlijk lange afstanden aan een stuk. In het begin lijkt zelf schakelen nog niet zo’n probleem, maar na een tijdje begint u het toch te voelen. Komt u ook nog eens in de file terecht, dan krijgt uw linkerbeen al helemaal geen rust meer tijdens het vele stilstaan en weer optrekken. Met kramp in uw heupen en voeten zult u dan denken: “Was deze camper maar een automaat…”.

     

 

Welke automaat-campers zijn er?

In iedere soort camper zijn zowel schakelbakken als automaten verkrijgbaar. Denk aan een buscamper-automaat, maar ook met automaat uitgeruste integraal- en halfintegraalcampers passeren regelmatig de revue. Het extra comfort dat een automaat biedt maakt dat deze campers als zoete broodjes over de toonbank gaan. Bij Campergallery maken we er een sport van om telkens ons aanbod weer aan te vullen met jong gebruikte camper-automaten. Het aanbod op deze website wordt dan ook regelmatig door ons geupdate. Vindt u niet direct wat u zoekt en heeft u de tijd, kom dan regelmatig terug om ons nieuwe aanbod te bekijken. De ene keer ziet u een Mercedes camper automaat, de volgende keer kan er maar zo een Adria Rapido automaat-camper tussen staan.

 

Campers kijken bij Campergallery

Bij Campergallery hebben we altijd wel een camper-automaat te koop. Meestal heeft u keuze uit meerdere exemplaren. Wat al onze jong gebruikte campers gemeen hebben is dat ze aantoonbaar weinig kilometers op de teller hebben en nog vele mooie road trips als uw vakantiehuis op wielen kunnen dienen. Wilt u nu of binnenkort een camper-automaat kopen? Kom naar ons campercentrum in Apeldoorn, waar we u met plezier al onze automaat-campers laten zien. Na de aankoop kunt u de camper volledig rijklaar meenemen op reis. Rijd de vrijheid tegemoet in een camper-automaat van Campergallery!

 

OVER ONS

Sinds 1990 gespecialiseerd in auto’s en jong gebruikte campers met weinig kilometers en veel opties. Kom gerust even langs om onder het genot van een kopje koffie onze campers te bekijken. Tot ziens in Apeldoorn Noord.

Contact

Laan van de Dierenriem 61
7324 AB Apeldoorn

T: 055-543 13 01
M: 06 53 54 32 82

info@campergallery.nl 

Openingstijden

Ma:  09:00 – 17:30
Di:    09:00 – 17:30
Wo:  09:00 – 17:30
Do:   09:00 – 17:30
Vr:    09:00 – 17:30
Za:    10:00 – 17:30
Zo:    Gesloten