Altijd de goedkoopste van Nederland

Camper kopen Limburg

Bent u van plan een camper te kopen in Limburg? Dan is het goed mogelijk dat de zoektocht naar de perfecte camper u iets verder naar het noorden brengt. Campers zijn namelijk immens populair tegenwoordig. Bij Campergallery hebben we nog wél veel campers op voorraad. Jong gebruikte campers met weinig kilometers op de teller, voorzien van vele opties en gemakken. Adria, Bürstner, Dethleffs, Hymer … in ons campercentrum vindt u alle bekende topmerken waar u vertrouwd mee bent. Komt u vanuit Limburg een camper kopen, dan maken we ruim tijd voor u vrij om u bij de zoektocht te begeleiden. Bekijk ons aanbod online en neem contact op voor een afspraak!

De populairiteit van campers

We hebben bij Campergallery al menig klant mogen ontvangen die vanuit Limburg een camper kwam kopen. Net als in de rest van Nederland heeft de camper in uw provincie in korte tijd flink aan populariteit gewonnen. Het is dan ook de ultieme vorm van vrijheid om niet afhankelijk te zijn van vluchten en hotelovernachtingen die maar zo van het ene op het andere moment niet door kunnen gaan. Met een camper heeft u uw eigen vervoermiddel en accommodatie altijd bij zich. Door heel Europa en verder zijn camperplaatsen te vinden, waar u tijdens uw verblijf water en stroom kunt bijvullen, afvalwater kunt lozen en de omgeving kunt verkennen. Als u bedenkt welke afstanden u zult gaan afleggen met uw huisje op wielen, dan is de afstand die u aflegt naar Campergallery om vanuit Limburg een camper te kopen te verwaarlozen.

 

           

Waarom een camper kopen bij Campergallery?

Bij Campergallery zitten we al sinds 1990 in het vak. Ons vak bestaat uit het speuren naar (en vinden van!) jong gebruikte campers met aantoonbaar weinig kilometers op de teller. Zelfs in tijden van groot verloop weten we een flinke voorraad campers aan te houden. Dat is dan ook een belangrijke reden waarom zoveel mensen uit Limburg hier een camper komen kopen. Kijkt u maar eens bij ons aanbod op de website. U vindt hier tientallen campers van topmerken als Adria, Benimar, Bürstner, Challenger, Chausson en Hymer.

 

De juiste camper vinden

Zoekt u een halfintegraal-, integraal- of liever een buscamper? Hoeveel slaapplaatsen heeft u nodig? En mag de master bedroom uitgerust zijn met een queensbed of liever een stapelbed of Frans bed? U ziet het: komt u vanuit Limburg een camper kopen bij Campergallery, dan heeft u ruime keus in eigenschappen en opties. Met het aanbod op onze website kunt u zich op uw gemak oriënteren. U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over een bepaalde camper. Ook luisteren we graag naar uw wensen, zodat wij u de meest geschikte camper kunnen aanraden. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u na het kopen van de camper terug naar Limburg rijdt met een glimlach op uw gezicht.

     

 

Camper kopen vanuit Limburg: maak een afspraak

Met enige regelmaat is het behoorlijk druk bij ons campercentrum in Apeldoorn. Wilt u vanuit Limburg een camper komen kopen, dan is het aan te raden om van tevoren een afspraak te maken. We maken dan een adviseur voor u vrij, die u van A tot Z begeleidt bij uw aankoop. We zetten de camper(s) klaar waar u interesse in heeft en vertellen u daar alles over wat u maar wilt weten. Besluit u een van de campers te kopen, dan is Limburg snel weer een tevreden camperbezitter rijker. Graag tot ziens bij Campergallery!

OVER ONS

Sinds 1990 gespecialiseerd in auto’s en jong gebruikte campers met weinig kilometers en veel opties. Kom gerust even langs om onder het genot van een kopje koffie onze campers te bekijken. Tot ziens in Apeldoorn Noord.

Contact

Laan van de Dierenriem 61
7324 AB Apeldoorn

T: 055-543 13 01
M: 06 53 54 32 82

info@campergallery.nl 

Openingstijden

Ma:  09:00 – 17:30
Di:    09:00 – 17:30
Wo:  09:00 – 17:30
Do:   09:00 – 17:30
Vr:    09:00 – 17:30
Za:    10:00 – 17:30
Zo:    Gesloten