Altijd de goedkoopste van Nederland

Tweedehands camper kopen

Bent u van plan een tweedehands camper te kopen? Dat is een geweldig idee! Wanneer u de juiste camper-occasion vindt zult u er nog jarenlang reis- en kampeerplezier van hebben. Bij Campergallery vindt u vele jonge occasions met aantoonbare weinig kilometers op de teller. Wacht echter niet te lang, want de vraag naar gebruikte campers is in korte tijd gigantisch gestegen. Wees er op tijd bij en kom binnenkort een tweedehands camper kopen. Zo geniet u straks vele jaren van de ultieme vrijheid en het gemak van uw eigen vakantiehuisje op wielen.

Waarom zijn campers zo populair?

Wanneer u eenmaal een campervakantie heeft meegemaakt, hoeven wij u niet meer uit te leggen waarom (tweedehands) campers zo populair zijn. Waar u ook heen gaat, u heeft altijd een slaapplek. Door heel Europa en daarbuiten zijn camperplaatsen en als u er even geen vindt zet u de camper gewoon voor een nachtje op een truckstop. Ook als die niet op uw route licht heeft u altijd nog uw eigen toilet, douche en keuken. Met deze en meer voordelen biedt een camper een goed alternatief voor bijvoorbeeld vliegvakanties en hotelboekingen. Door ervoor te kiezen een tweedehands camper te kopen, houdt u het ook nog eens relatief betaalbaar.

 

Meer zien met de camper

Het voordeel van een ‘road trip’ is dat u onderweg veel meer te zien krijgt dan wanneer u met het vliegtuig gaat. Besluit u een (tweedehands) camper te kopen, dan geniet u van dit voordeel zonder de nadelen. Gaat u met de auto, dan moet u bij elk appartement of op elke camping de auto weer uit- en inpakken. Uw camper hoeft u alleen maar voorafgaand aan de reis in te laden en in te richten. Een tweedehands camper kopen kan echter ook zo z’n nadelen hebben. Gaat het om een oude camper, dan kan het brandstofverbruik hoger liggen dan bij een nieuwe. Ook heb je relatief meer kans op pech onderweg. Daarom verkopen we bij Campergallery uitsluitend jonge camper-occasions met weinig kilometers op de teller.

 

Ons aanbod gebruikte campers

Bij Campergallery houden we ons al sinds 1990 bezig met de in- en verkoop van campers (lang voor de hype, zouden we kunnen zeggen). Of het nu gaat om nieuwe of gebruikte campers, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u bij ons komt om een tweedehands camper te kopen, dan zal een van onze adviseurs u van A tot Z begeleiden in uw aankoop. Allereerst zullen we achterhalen wat uw wensen en voorkeuren zijn. Zoekt u een bepaald merk zoals Adria, Benimar, Bürstner of Hymer? Hoeveel slaapplekken heeft u nodig? Uit welk bouwjaar mag de tweedehands camper komen? Wij verkopen overigens gebruikte campers van maximaal 10 jaar jong.

 

Tweedehands camper kopen: kom naar Campergallery

Bent u ook gevallen voor de charmes en de voordelen van een eigen camper? Bekijk het aanbod op deze website, zodat u weet welke tweedehands campers u kunt kopen. Uiteraard kunt u ook meteen naar Campergallery in Apeldoorn komen. Hier maken we u graag wegwijs in ons diverse aanbod. Besluit u bij ons een tweedehands camper te kopen, dan maken we deze volledig rijklaar zodat u veilig aan uw reis kunt beginnen. Kom naar Campergallery in Apeldoorn en rijd binnenkort de vrijheid tegemoet!

OVER ONS

Sinds 1990 gespecialiseerd in auto’s en jong gebruikte campers met weinig kilometers en veel opties. Kom gerust even langs om onder het genot van een kopje koffie onze campers te bekijken. Tot ziens in Apeldoorn Noord.

Contact

Laan van de Dierenriem 61
7324 AB Apeldoorn

T: 055-543 13 01
M: 06 53 54 32 82

info@campergallery.nl 

Openingstijden

Ma:  09:00 – 17:30
Di:    09:00 – 17:30
Wo:  09:00 – 17:30
Do:   09:00 – 17:30
Vr:    09:00 – 17:30
Za:    10:00 – 17:30
Zo:    Gesloten