Altijd de goedkoopste van Nederland

Integraal camper kopen

Bent u van plan een tweedehands camper te kopen? Dat is een geweldig idee! Wanneer u de juiste camper-occasion vindt zult u er nog jarenlang reis- en kampeerplezier van hebben. Bij Campergallery vindt u vele jonge occasions met aantoonbare weinig kilometers op de teller. Wacht echter niet te lang, want de vraag naar gebruikte campers is in korte tijd gigantisch gestegen. Wees er op tijd bij en kom binnenkort een tweedehands camper kopen. Zo geniet u straks vele jaren van de ultieme vrijheid en het gemak van uw eigen vakantiehuisje op wielen.

 

 

 

Welke soorten campers zijn er?

Het aanbod camper-occasions met weinig kilometers op de teller delen we in drie categorieën in, namelijk buscampers, halfintegraal campers en integraal campers. Buscampers zijn de meest compacte soort, geschikt voor ongeveer 1 tot 4 personen. Ze hebben het model van een bestelbus en het interieur van een camper. Halfintegraal campers zijn al een stukje ruimer. Het woongedeelte van deze campers is breder dan de cabine, waardoor er extra ruimte ontstaat, met slaapplaatsen tot 5 personen. Bij een integraal camper loopt het woongedeelte door in de cabine. Zo ontstaat er ruimte voor extra slaapplaatsen of opslag. Ook komt er extra daglicht naar binnen door het grote raam. Bent u je op zoek naar een luxe camper met veel ruimte, dan begint uw zoektocht bij integraal campers.

 

 

    

 

Welke integraal campers zijn er?

Adria, Bürstner, Chausson, Hymer; vrijwel ieder campermerk heeft wel een aantal integraalcampers in de collectie. Een integraalcamper vinden bij Campergallery is heel eenvoudig. U kunt alvast vanuit huis bekijken welke integraal campers we op het moment in het assortiment hebben. Ga hiervoor naar ons online camper-aanbod. In het drop-downmenu bovenin kunt u nu bij ‘soort’ kiezen voor ‘integraal’. Klik nu op ‘zoek’ en u ziet direct ons aanbod integraal-campers. Alle belangrijke eigenschappen staan beschreven bij de integraal-campers: automaat of schakel, aantal personen, bouwjaar, kilometerstand en nog veel meer. Omdat de doorloop van campers groot is, varieert het aanbod van dag tot dag. Kom dus regelmatig terug op deze site. Wij houden ons aanbod zo actueel mogelijk. Aarzel echter niet om ons te bellen. Het kan zomaar zijn dat we net een jong gebruikte integraal camper aan het klaarmaken zijn voor de verkoop.

 

Uw integraal camper kopen

U bent van harte welkom bij ons campercentrum in Apeldoorn. Hier staan alle campers die u ook op deze website vindt. Een integraal camper kopen doet u niet alleen. Uw verkoopadviseur begeleidt u van A tot Z bij uw zoektocht en aankoop. Heeft u al een integraal camper op het oog? Laat het ons weten, dan zorgen we dat deze klaarstaat wanneer u langskomt. We laten u de camper van binnen en van buiten zien. Ziet u al voor zich hoe u met uw partner of gezin de wereld over gaat in uw luxe vakantiehuis op wielen? Heerlijk! Wanneer u besluit de integraal camper te kopen, zorgen we dat deze spoedig volledig rijklaar voor u klaarstaat. In welke integraalcamper rijdt u straks de vrijheid tegemoet? We zien u graag bij Campergallery!

 

tweedehands camper kopen      2e hands camper kopen

OVER ONS

Sinds 1990 gespecialiseerd in auto’s en jong gebruikte campers met weinig kilometers en veel opties. Kom gerust even langs om onder het genot van een kopje koffie onze campers te bekijken. Tot ziens in Apeldoorn Noord.

Contact

Laan van de Dierenriem 61
7324 AB Apeldoorn

T: 055-543 13 01
M: 06 53 54 32 82

info@campergallery.nl

Openingstijden

Ma:  09:00 – 17:30
Di:    09:00 – 17:30
Wo:  09:00 – 17:30
Do:   09:00 – 17:30
Vr:    09:00 – 17:30
Za:    10:00 – 17:30
Zo:    Gesloten