Altijd de goedkoopste van Nederland

Camper kopen

Een camper kopen is populairder dan ooit. Het bezitten van een camper geeft de ultieme vrijheid om met uw naasten op reis te gaan, de wereld te ontdekken via wegen en veerboten en te genieten van natuur en buitenleven. Zoekt u een nieuwe camper of een jonge occasion, kijk dan eens bij het aanbod van Campergallery in Apeldoorn. Hier vindt u betaalbare campers met aantoonbaar weinig kilometers op de teller. Onze adviseurs begeleiden u van A tot Z bij het vinden en kopen van uw camper. Kom langs en rijd binnenkort de vrijheid tegemoet!

 

Camper kopen als alternatief

We zien de laatste jaren een flinke stijging in het aantal mensen dat een camper wil kopen. Veel mensen hebben door reisbeperkingen en dergelijke perikelen het kamperen herontdekt. Het reizen met de camper is dan ook een geweldig alternatief voor vliegreizen en verblijf in hotels. Door heel Europa en daarbuiten zijn er vele campings met camperplaatsen. U bent geheel zelfvoorzienend want uw camper is voorzien van keuken, toilet, douche, zithoek en slaapgelegenheid. Wanneer nodig kunt u de gehele vakantie of reis het contact met anderen beperken tot uw reisgezelschap. Natuurlijk koopt u een camper juist voor de vrijheid. Vandaar onze tip bij het kopen van uw camper: neem er een fietsendrager bij en neem uw fietsen mee zodat u de omgeving kunt verkennen.

 

Camper kopen Apeldoorn   camper kopen

 

Het aanbod campers van Campergallery

Bij Campergallery hebben we een gevarieerd aanbod van nieuwe en (jong-)gebruikte campers. Veel mensen letten bij het kopen van een camper op het merk. Hoe klinkt Hymer, Adria, Benimar of Bürstner u in de oren? Welk merk u ook kiest, wij garanderen dat uw camper in topconditie en klaar voor vele lange reizen is. We verkopen vooral campers tot 6 meter, waar u met rijbewijs B in kunt rijden. In ons aanbod vindt u buscampers, halfintegraal- en integraalcampers. Bij een integraalcamper vormen het rij- en leefgedeelte een geheel, bij halfintegraal zie je daar een duidelijke scheiding tussen. Weet u dat ook weer. Kom gerust langs in Apeldoorn, dan laten we u de verschillende soorten campers van binnen zien.

 

De juiste camper vinden

Heeft u al een idee wat voor camper u wilt kopen? Op onze website kunt u ons aanbod eenvoudig filteren op de eigenschappen die u zoekt. U hoeft niet te Googlen op ‘camper 2017’, ‘camper 2018’ of ‘camper 2019’, want u kunt eenvoudig kiezen welke bouwjaren u wilt zien. Kies in de dropdown-menu’s of u een nieuwe of gebruikte camper wilt, uw favoriete merk en het aantal slaapplaatsen etc. Ook kunt u filteren op kilometerstand, prijscategorie en motorvermogen. Zo maken we het u gemakkelijk om online te oriënteren voordat u overgaat op het kopen van een camper. Of u camper met queensbed zoekt of een automaat camper; bij Campergallery bent u aan het juiste adres! Door onze centrale ligging in Apeldoorn zijn we makkelijk aan te rijden vanuit o.a. Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland en Utrecht.

 

Een camper kopen bij Campergallery

Bij Campergallery zijn we gespecialiseerd in de in- en verkoop van campers. Dit doen wij al sinds 1990, vanuit onze eigen passie voor campers. Komt u bij ons in Apeldoorn een camper kopen, dan wordt u hartelijk ontvangen door ons team. Uw adviseur zal u van A tot Z begeleiden bij de aankoop van uw camper. Laat u ons weten wanneer u campers komt kijken? Wij reserveren dan ruim de tijd om u aan de juiste camper te helpen. Spontaan langskomen tijdens de openingstijden kan natuurlijk ook. Hoe dan ook, koop uw camper bij Campergallery en rijd binnenkort de vrijheid tegemoet!

OVER ONS

Sinds 1990 gespecialiseerd in auto’s en jong gebruikte campers met weinig kilometers en veel opties. Kom gerust even langs om onder het genot van een kopje koffie onze campers te bekijken. Tot ziens in Apeldoorn Noord.

Contact

Laan van de Dierenriem 61
7324 AB Apeldoorn

T: 055-543 13 01
M: 06 53 54 32 82

info@campergallery.nl 

Openingstijden

Ma:  09:00 – 17:30
Di:    09:00 – 17:30
Wo:  09:00 – 17:30
Do:   09:00 – 17:30
Vr:    09:00 – 17:30
Za:    10:00 – 17:30
Zo:    Gesloten