Altijd de goedkoopste van Nederland

Camper met queensbed

Een queensbed in uw camper geeft het gevoel van een ‘echte’ slaapkamer op reis. U slaapt comfortabel in uw ruime master bedroom. Doordat het bed in het midden is geplaatst, los van beide zijwanden, kunt van beide kanten het bed in- en uitstappen. Heerlijk toch? Wilt u ook uw eigen queensbed-camper, kijk dan eens bij Campergallery. Wij hebben altijd een ruim assortiment jong gebruikte campers op voorraad. Vind uw queensbed-camper online of kom naar ons camper-centrum in Apeldoorn

Wat is een queensbed?

Veel campers hebben een ‘master bedroom’ voor twee personen. Hierin zijn verschillende indelingen van het bed of de bedden mogelijk. Een daarvan is het queensbed. Dit is een tweepersoons bed dat in de lengte van de camper geplaatst is, met aan beide zijkanten ruimte om in- en uit te stappen. Dit biedt vele voordelen en wellicht ook een paar nadelen, die we hieronder zullen benoemen. Een voorwaarde voor een queensbed is dat de camper groot genoeg is. U zult een queensbed dan ook niet snel aantreffen in een buscamper.

Queensbed Camper    Camper Queensbed

 

Wat zijn de voor- en nadelen van een queensbed-camper?

De meeste mensen vinden het heerlijk om een queensbed in de camper te hebben. Wat zijn zoal de voor- en nadelen van een camper met queensbed? Dit is wat onze klanten en ervaren kampeerders op het internet daar zoal over zeggen:

 

Voordelen van een queensbed:

    • Door de indeling en de ruimte om het bed heen voelt het bijna als de slaapkamer thuis.
    • Je kunt van beide kanten in- en uitstappen, dus je hoeft niet over elkaar heen te klimmen om naar het toilet te gaan of om alvast koffie te zetten.
    • Een queensbed kan hoog worden geplaatst, waardoor eronder extra ruimte ind e garage ontstaat. Handig voor extra bagage, kampeerspullen of fietsen.

Nadelen van een queensbed:

    • De afmetingen van een queensbed zijn vaak wat minder dan het bed thuis. Sommige stellen vinden het iets té knus om samen in de camper op een queensbed te liggen.
    • Voor een queensbed is wat meer ruimte nodig dan voor bv. een Frans bed of twee losse bedden. Als u toch al een wat grotere camper wilde kopen is dit natuurlijk geen echt nadeel.

Queensbed-camper online vinden bij Campergallery

Wij houden ons online assortiment graag up-to-date. Dat betekent dat u altijd online kunt checken welke queensbed-campers wij allemaal beschikbaar hebben. Ga hiervoor naar ‘aanbod’ en vul in het zoekveld ‘queensbed’ in. Nu ziet u een aantal jong gebruikte integraal- en halfintegraal-campers die voorzien zijn van een queensbed. Adria, Hymer, Dethleffs; vrijwel alle topmerken komen voor in ons assortiment. Bij alle campers hebben we duidelijke foto’s geplaatst. Klik er maar eens een paar aan, zodat u een indruk krijgt hoe zo’n queensbed-camper er van binnen uitziet. Heeft u interesse in een camper, dan kunt u bij de betreffende camper klikken op ‘afspraak maken’. Wij zorgen dan dat de camper bij ons in Apeldoorn voor u klaarstaat op de afgesproken datum, zodat u deze op uw gemak kunt bekijken en ondertussen al uw vragen kunt stellen aan onze adviseurs ter plekke.

Van harte welkom bij Campergallery

Wij nodigen u van harte uit bij Campergallery in Apeldoorn. Alle queensbed-campers op onze website kunt u hier in het echt bekijken. Maakt u een afspraak om langs te komen, dan maken wij een adviseur vrij om u van A tot Z te begeleiden bij het vinden en kopen van uw camper met queensbed.

OVER ONS

Sinds 1990 gespecialiseerd in auto’s en jong gebruikte campers met weinig kilometers en veel opties. Kom gerust even langs om onder het genot van een kopje koffie onze campers te bekijken. Tot ziens in Apeldoorn Noord.

Contact

Laan van de Dierenriem 61
7324 AB Apeldoorn

T: 055-543 13 01
M: 06 53 54 32 82

info@campergallery.nl 

Openingstijden

Ma:  09:00 – 17:30
Di:    09:00 – 17:30
Wo:  09:00 – 17:30
Do:   09:00 – 17:30
Vr:    09:00 – 17:30
Za:    10:00 – 17:30
Zo:    Gesloten